за дома

Уютна есенна декорация за домаУютна есенна декорация за дома

Да приветстваме есента у дома с тези идеи за декорация

През есента любителите на декорациите имат изобилен асортимент, заимстван от природата, за да създадат по-уютен есенен облик на дома си. Всеки може да се възползва от тези идеи за есенна декорация без да похарчи много пари. Декоративни кратунки, купи, пълни с есенни плодове, шишарки, вази със сухи аранжировки, венци от сухи цветя - всички те ще придадат уютна атмосфера у дома през новия сезон.

Преаранжирайте мебелите у дома

За да преобразите стаята само за минути, можете просто да разместите мебелите в нея. Това неминуемо ще освежи атмосферата.

Създайте нов облик на дневната

За новия сезон най-бърза промяна в дневната ще постигнете с нов калъф за дивана.

Подходящи материи са тези, които имитират кожа или велур – истинско удоволствие да се излегнете върху „новия” диван с хубава книга и чаша горещо какао.

Използвайте малки есенни акценти

Поканете новия сезон у дома. Не е нужно акцентите да са големи /или скъпи/, за да въздействат върху сетивата - вази, свещи, чаши, рамки за картини, възглавници и декоративни одеялца.

Нека те са в актуалните за есента цветове. Интериорните дизайнери препоръчват използването на цветове „крем карамел”, канела, горско зелено, злато и бронз. Други популярни варианти са цвят на синя слива и оранжево-кафяво. Всичко това ще внесе топлина и уют в помещението.

Използвайте за декорация различни принтове на есенна тема.

Огледала

През есента дните започват да стават по-къси. Естествената светлина у дома можете да увеличите, като използвате огледала в помещението. По-добре поставете на стената група от няколко по-малки огледала с интересна форма, отколкото едно голямо и...
  • 1
  • 2

галерии