за дома

Астрален интериорАстрален интериор

В какъв стил да обзаведем дома си според зодията

Според астролозите зодията определя не само характера и съдбата, но и вкусовете на хората. Дизайнерите също са на това мнение: Скорпионите често предпочитат червеното да присъства в оформянето на интериора, а Лъвовете обичат оранжевия цвят. Разбира се, няма „универсални” интериори, но почти всички представители на определен зодиакален знак имат своите предпочитания за цвят и стил.

Овен – силни, енергични, хора които никога не се отчайват. Според астролозите за тях са подходящи жизнерадостните цветове върху стените: бледно оранжеви, жълти, прасковени, светлозелени. Предпочитат леки класически мебели в универсални цветове.

Телец – независимо от своята сила и твърдост, често избират романтични елементи и леки пастелни тонове. Комбинират тривиални нюанси. Телците експериментират и с необичайни съчетания: например, изумруден и оранжев, лилав и маслиново зелен. Стилът, който е идеален за тях е „кънтри”, елементи от него присъстват и в градския апартамент, и на вилата на Телеца.

Близнаци – често неуверени в себе си, непостоянни, променливи. Те биха се радвали да следват определен жизнен принцип, но съмненията в постъпките им ги дебнат зад всеки ъгъл. Подобна двойствена натура, естествено, се отразява върху жилището им. Там преди всичко ще видите леки, мобилни, съвременни мебели. Според дизайнерите, Близнаците са неспокойни натури, на които трудно може да се угоди. Те винаги искат нещо ново и нестандартно, например, необичайни съчетания на цветове и материи. Стъклен шкаф в класически интериор или кристална ваза в интериор в стил „хай-тек” – това е много типично за тях.

Рак – скромни, романтични. Техният...

галерии