забавно

Най-скъпата татуировка струва почти милион долараНай-скъпата татуировка струва почти милион долара

Татуировките са имали различни предназначения по време на цялата човешка история. Някои татуси притежават духовен характер, други носят философско послание, а трети са просто израз на естетика. Когато става въпрос обаче за най-скъпата татуировка в света, започваме да си говорим за съвсем друго значение – демонстрирането на богатство.

На снимката виждате южноафриканския модел Minki van der Westhuizen, която е лице на бранда "Shimansky". Красавицата позира с най-скъпата татуировка в света, макар че трудно бихме се съгласили, че става въпрос за класически татус. В изящната красота по гърба й не е използвана нито капчица мастило, а само лепило на водна основа и 612 диаманта "Shimansky".

Цялата процедура по сътворяването отнема над осем часа. Татуировката, разбира се, е временна и лесно се отмива. Интересното е къде отиват накрая скъпоценните камъни – дали в ръцете на красивият модел или в трезора на бранда. Едно е ясно – ценното произведение на изкуството върху гърба на Minki е оценено на 924 000 щатски долара.
Източник: club.bg

галерии