забавно

Месецът, в който сме родени, определя с каква професия ще се захванемМесецът, в който сме родени, определя с каква професия ще се захванем

Месецът, в който сме родени, ни предразполага да се насочим към определена професия. До този извод са стигнали учените след анализа от преброяването на населението във Великобритания миналата година.

Според набюденията им през януари се раждат повече лекари и инкасатори, но не и металурзи. Февруари е месецът на творческите професии, март е добър за пилотите. Април и май дават възможност за най-разнообразни професии, но родените през април са с повече здравословни проблеми и по-нисък коефициент на интелигентност, а дошлите на белия свят през май нямат спортни качества, но могат да се изявят в политиката, като Джон Ф. Кенеди и Тони Блеър.

През летните месеци почти не се раждат лекари и зъболекари. Юни дава шанс детето да стане директор, както и нобелист. През юли са родени много строители, машинисти, актьори и писатели. Август е месецът на строителите. Американските президенти Барак Обама и Бил Клинтън също са родени през този месец.

Родените през септември имат дарба както за спорт, така и за академични науки. Септемврийските деца са с много по-добър успех в училище през първите години от августовските, но друга причина за постиженията им е фактът, че те са най-големите в класа.

Най-дълголетни са хората, родени през октомври. Ноември предразполага към психични разстройства. През декември се раждат повече зъболекари и месии, както религиозни, така и политически - от Исус до Сталин и Мао Цзедун.
Източник: club.bg

галерии