мода и красота

Нео шик дизайни през есентаНео шик дизайни през есента

След летните винтидж модели е ред на елегантните линии за есента

С приближаващата смяна на сезоните модните тенденции също започват да се променят. От небрежните цветни пролетни и летни модели с винтидж дизайн стилът неусетно се преориентира към по-елегантните и изчистени линии, придаващи усещане на зрялост, лежерност и удобство.

"Нео шик" е ключовата концепция в новата колекция на Betty Barclay. В нея има леки препратки към стила от 70-те години на 20-ти век. "Наследство, Страна, Колеж" са импулси, които условно смесват традиционното с модерното и създават баланс между ретро и съвременност в силуета. Влиянието на 50-те години на 20-ти век може да бъде видяно в нова светлина. В интерпретацията на спортния стил са добавени много женствени щрихи както при материите, така и в стила.

Основата в цветовата гама са различни нюанси на сивото. Върху нея се добавят силно контрастни и магнетични цветове като червено и боровинково. Цветовете на мека кожа и дърво присъстват в палитрата на колекцията редом до морско синьо, царевично жълто и кармин. Камел е абсолютният хит този сезон. Той изглежда изключително до сивото и много хармонично в комбинация с кафяво и скоч. Нюанси на каки, маслина, нежно сиво-кафяво и нови интерпретации на черното продължават да са актуални и тази есен.

Блейзърите и якетата съчетават всички нови форми и платове: инспирираното от Шанел шик яке, меки като блузони или женствени модели по тялото, къси якета или блейзъри с милитъри мотиви. Блузите са също с много разнообразни вариации – изчистени модели тип риза, женствени с поло яка или блузи с изтънчени декорации.

Полите отново излизат на преден план: игриви, трапецовидни форми или ултра модерните кръгове, които обгръщат тялото, модели...
  • 1
  • 2

галерии