мода и красота

Карето отново е на мода през есенно-зимния сезонКарето отново е на мода през есенно-зимния сезон

Дизайнерите са полудели по забавния ретро десен

Тази есен карето ще властва над модния пазар. Ризи, сака, поли, панталони, чанти, обувки и всевъзможни аксесоари в ретро десена доминират по световните модни подиуми в ярки и контрастиращи цветове. Иска се само малко повече смелост да експериментираме.

Модните дизайнери са полудели по тартана и каретата. Леко изменени от дизайнерите, каретата отново се завръщат на мода, за да очароват всички.

Забавният дизайн на каретата е вдъхновен от ретро течението в модата, което определено привлича вниманието. Карето винаги е излъчвало небрежност, но дизайнерите доста са се постарали и са го включили дори и в по-елегантните рокли и костюми.

Разнообразието от карета е наистина невероятно, така със сигурност това ще бъде една от задължителните тенденции за новия сезон.

Дизайнерите са направили всичко възможно, за да направят от карето един женствен и елегантен тоалет, като усилията им определено са си заслужавали. Разнообразието от карета ни дава възможността да изберем различен подходящ тоалет за всяко едно събитие.
Източник: club.bg

галерии