мода и красота

Долче и Габана за стила и красотатаДолче и Габана за стила и красотата

Невъзможно е жената да е в ниски обувки

Модните икони Доменико Долче и Стефано Габана са сред виртуозите в бранша и милиони жени по света се доверяват на идеите им за модата и красотата. Двамата дизайнери наскоро бяха интервюирани от списанието за мода Harper’s Bazaar и споделиха някои основни съвети за стила и женската красота.

Винаги носете сутиен, съветва Долче:

"Когато обличаме модел за ревю, първото нещо, което им даваме, е сутиен, сатен, дантела. Всичко е въпрос на уважение към тялото. Никога няма да видите жена от Южна Италия без сутиен. Никога!"

А когато става въпрос за обувки, ниските са табу са тях. Долче добавя: "За мен е невъзможно жената да е в ниски обувки".

Също така съвършенство не винаги означава приказност. Габана: "Лично аз харесвам жени, които не са перфектни. За пример, обичам жени с естествени носове. Носът е характер. Много жени искат да си променят носовете, но аз намирам за очарователни носовете без корекции."

Относно стила Долче споделя: "Когато една жена притежава собствен стил, тя знае как да избира това, което й харесва, а не това, което е модерно. Когато обичате това, което носите, дрехите оживяват".
Източник: club.bg

галерии