храна и диети

Тайни на трайното отслабванеТайни на трайното отслабване

Супер лесни трикове за сваляне на килограмите

Само с малко предвидливост и няколко допълнителни минути можете да сте уверени, че винаги имате полезна храна под ръка. Така отслабването ще се превърне в много по-лесен процес. Възможно е да постигнете целите си като се придържате към умерен, гъвкав и лесен за следване режим на хранене, който контролира калориите, но също така ви позволява да похапвате от любимите си храни.

Пробвайте на практика тези 5 съвета и повече няма да гладувате:

1. Бъдете подготвени за глада!

Яжте по 400 калории на всеки 4 часа, за да утолите глада. Когато ядете през целия ден е по-малко вероятно да изгладнеете и да преядете вечерта. Така поддържате и кръвната си захар (и енергията) балансирана, метаболизмът – бърз, а настроението си – стабилно. А всичко това води до отслабване без усилия.

Дръжте здравословни дълготрайни продукти (ядки например) под ръка в чекмеджето на работа или в чантата си, за да не изгладнявате прекалено и да не се поддавате на изкушението да ядете храна, от която се напълнява.

2. Избягвайте изкушенията в супермаркетите!

Това, което си донесете вкъщи, е това, което ще ядете, затова се уверете, че внасяте здравословни неща. Направете си списък за пазаруване и се придържайте към него, когато отидете в магазина. Тези списъци ще ви предпазят от непланирано ограбване на рафтовете с чипс и сладкиши.

3. Подгответе храната след като я внесете вкъщи!

Когато се приберете от магазина, отделете няколко минути да приготвите нещо за здравословните похапвания по-късно. Измийте и изчистете зеленчуците, разделете на порции солетите, сушените плодове и ядките и ги сложете в малки торбички, сложете измитите плодове в голяма купа...
  • 1
  • 2

галерии