храна и диети

5 съвета за бързо и здравословно отслабване



5 съвета за бързо и здравословно отслабване

Бързото и здравословно отслабване може да бъде с постоянен резултат! Ключът е в това да се подложите на правилната диета - по правилния начин.

Взимането на решението за отслабване е лесно за повечето от нас, които искат да отслабнат. Но трудната част е да измислите как да го постигнете. Количеството програми и продукти за отслабване на пазара е изумително, да не споменаваме и скъпо. Всички твърдят, че техните продукти и програми ще ви помогнат да стопите бързо килограмите, но кои наистина работят?

Единственото, което работи в дългосрочен план, е смяната на хранителните навици! Трябва да си обещаете цял живот да се храните добре. Ако слушате тялото си и правите промените постепенно, ще осъзнаете, че не е толкова трудно, колкото звучи отначало. Включете тези лесни диетични правила към ежедневната си рутина и те ще ви помогнат да отслабнете и да запазите новата си фигура.

Слушайте тялото си!

Ако веднага се присягате за нещо за похапване като пуснете телевизора, може би просто сте отегчени. Важно е да следите отговорно какво ядете и кога го ядете. Когато ядете, докато правите нещо друго, е много по-вероятно да преяждате. Важно е да се наслаждавате на всяка хапка и да обръщате внимание кога започвате да се чувствате сити. Изненадващо е колко много калории консумират хората на ден без да осъзнават, че го правят.

Добавете колкото можете зеленчуци и плодове към диетата си!

Хората се нуждаят от 5 до 9 порции зеленчуци и плодове на ден. Може да ви изглежда много, но можете лесно да спазвате това правило - като прибавяте плодове и зеленчуци към всяко ястие. Зеленчуците са прекрасно допълнение към протеините от рибата и пилешкото...
  • 1
  • 2

галерии