кино

Седем часа разлика наесенСедем часа разлика наесен

Нов български сериал между София и Ню Йорк

През последната година българските сериали набират все по-голяма популярност, а тази есен ще можем да проследим и най-новата продукция на bTV и Global Films - семейната сага "Седем часа разлика". Сериалът ще ни запознае с живота и драмите на руски мафиот, висш съдебен съдия, млад и неподкупен прокурор, емблематичен български "бизнесмен" и още много колоритни персонажи.

"Седем часа разлика" е историята на няколко български семейства, белязани от конфликти между поколенията, сблъсъци на ценности, борба за влияние и оцеляване, любов и омраза. Част от членовете на всяко семейство живеят в Ню Йорк. Семействата са разделени и от подземните светове на България и Америка, възходи и падения, срамни тайни и триумфи. Една любов, която не се съобразява с реда и правилата, ще преобърне съдбите на всички.

Таня Стоева (Ваня Цветкова) е корумпиран съдия в София с голямо влияние. Връзките й с подземния свят са известни на всички, но са недоказуеми. Таня е майка на тийнейджърката Мая Стоева (Боряна Братоева), която е отгледала сама и пази като орлица. Сред близкото обкръжение на Таня е знаковият бизнесмен Михайл Михайлов-Милото (Калин Сърменов), който не се спира пред нищо, за да осъществи машинациите си. Младият и амбициозен прокурор Иван Иванов (Симеон Лютаков) застрашава да обърка плановете на Стоева и Милото.

Семейство Стефанакови е емблематична фамилия с не по-малко влияние в София. Това се дължи най-вече на Светлана Стефанакова (Евелина Борисова) - ТВ водещ на провокативно разследващо предаване. Тя идва от стар комунистически род. Омъжена е за Стефан Стефанаков (Николай Станчев), наследник на известна реститутска фамилия. Двамата са свързани...
  • 1
  • 2

галерии