любов и секс

Мъжете и сексаМъжете и секса

Най-популярната мъжка фантазия е тройката

Какви са малките тайни и сексуалните фантазии на съвременните мъже? В скорошно проучване на изданието askmen.com участвали над 70000 мъже, които споделили дали са задоволени в сексуално отношение. Ето и някои от любопитните изводи за жените и секса.

Повечето мъже не се притесняват, ако половинката им надебелее. Всъщност 47.81% от анкетираните са заявили, че биха направили забележка на гаджето си, ако забележат, че качва килограми.

Само 20.75% от мъжете няма да се засегнат, ако половинката им имитира оргазъм. 30.34% ще полудеят, ако разберат, че ги мамят, а останалите 48.9% ще се притеснят, че не могат да задоволят дамата до себе си.

Едва 28% от анкетираните мъже са правили секс с колежка.

52% биха променили размера на пениса си, като едва 0.71% искат той да е по-малък.

Коя е най-популярната мъжка фантазия – тройка, анален секс, секс на открито, снимане на порно? 35% от мъжете все още си мечтаят за тройка.

38.58% от анкетираните смятат, че жените започват да остаряват след като навършат 40 години, докато 24.3% са на мнение, че дамите са на възраст след 50-ия си рожден ден.

13.52% са на мнение, че няма проблем в това да си плащаш за секс. 16.7% биха го направили само ако нямат друг избор, а 26.8% биха дали пари само ако става въпрос за лудо сексуално изживяване.
Източник: actualno.com

галерии