любов и секс

Сексът с бившияСексът с бившия

Понякога лоша идея, а друг път - добра

Скоро сте се разделила с партньора си и въпреки че решението ви е било обмислено, се чувствате неспокойна. Липсва ви – дали той или чувството за мъж до вас, не е ясно, но ви се иска да го поканите – разбира се, само на разговор. И колкото повече мислите, толкова повече се убеждавате, че в това няма нищо лошо. Накрая вдигате телефона и...

Сексолозите казват, че резултатът от подобен носталгичен пристъп зависи изцяло от вас, от историята ви като двойка и от очакванията ви за това, което може да се случи.

Обикновено, когато има “бивш”, има причини за раздялата и ако тези причини не са изяснени, да правите отново секс с него, е като да сложите лепенка на рана, която има нужда от шев, смятат специалисти.
Предлагаме ви три причини, поради които не бива да се връщате в леглото на бившия любим, както и други две, които всъщност подкрепят подобна идея.

Не го правете когато...
1. Се надявате да се съберете отново
Една любовна нощ не може да оправи проблемите в отношенията, довели до раздяла. Когато единият си фантазира за събиране, а другият – не, една нощ между чаршафите само ще усложни това, което и бездруго е било болезнено и трудно при раздялата. Желанието да бъдете отново с бившия показва не само, че не сте го преодоляла, но и със сигурност е предпоставка за още по-разбито сърце. Дори да правите най-фантастичния секс в живота си, това няма да го накара да ви заобича повече.

2. Удар върху самочувствието ви
Преди да вдигнете телефона, си задайте въпроса как ще се чувствате на сутринта? Най-вероятно е да съжалявате. Това, че той е готов отново да прави секс с вас не означава нищо повече от това, че той е готов да прави секс – с вас и най-вероятно...

галерии