любов и секс

Как да се справим със сексуалните си задръжкиКак да се справим със сексуалните си задръжки

Няколко правила за събуждане на вътрешното ни желание

... , когато се стигне до истинската ситуация.

Мислете за секс
Поне два пъти дневно преднамерено мислете за секс. Представяйте си какво бихте направила с партньора си, ако той беше наоколо в този момент. Пратете му неприлично съобщение. Разгледайте онлайн секси бельо. Използвайте това упражнение, за да поддържате секса в главата си като форма на лична любовна игра.

Визуализирайте фантазиите си
Според секс гуру-тата четенето на еротични романи и гледането на еротични филми подготвят съзнанието и тялото за секс. Мозъкът е най-големият сексуален орган при жените и използването му, за да си представяте и практикувате мислено реалното протичане на нещата, ще повиши самочувствието ви, когато дойде моментът те действително да се случат.

Създайте си твърдение
Измислете си мантра, която да повтаряте точно преди или по време на секс, която повишава самоувереността ви. Когато нервите ви започнат да се тресат или “доброто момиче” надделее, започнете да си казвате тихо “не можеш да направиш това” и използвайте твърдението си, за да ви разтърси и вкара във форма като сексуална богиня.

Вдъхновете се
Сексолози също така препоръчват да четете за секса. Не се изумявайте от множеството варианти или от трудните такива. Започнете бавно и лесно като изберете един съвет и го приложите следващия път, когато правите секс. Запомнете, че не се опитвате да правите движенията като за филмова награда – това са просто лесни трикове за подсилване на репертоара ви и за изграждане на самоувереност.

Пробвайте с перука
Може би партньорът ви е споменавал веднъж (или два или три пъти) колко би му харесало да ви види облечена като...

галерии