любов и секс

Как да се справим със сексуалните си задръжкиКак да се справим със сексуалните си задръжки

Няколко правила за събуждане на вътрешното ни желание

Защо да правите добър секс, когато можете да правите страхотен секс? Тайната на страхотния секс е в това да бъдете напълно освободени – освободени да изследвате, да дадете воля на чувствата си до постигане на завършен екстаз. За да се справите, трябва да сте самоуверени! А за да се научите как да повишите самоувереността си и да освободите сексуалната богиня, която се крие във вас, следвайте тези лесни правила.

Научете се да обичате цялото си тяло
Отделете време да опознаете извивките на тялото си. Опитайте да застанете пред голямо огледало и просто да се огледате. Любувайте се на това, което мъжът ви вижда, когато похотливо ви гледа. Фокусирайте се върху това, което харесвате, не върху това, което не харесвате. Той не се интересува дали имате целулит по бедрата или сте напълняла през последния месец, затова и вие не го правете. Ако изразходите енергията си като се концентрирате върху забележимите си недостатъци, няма да се фокусирате върху добрите неща. Влюбете се в себе си, за да можете да показвате тялото си самоуверено.

Всичко е в осветлението
Всички изглеждаме по-добре на приглушено осветление, затова подгответе съобразно с това обстановката. Запалете няколко свещи, хвърлете прозрачен шал върху нощната лампа, възползвайте се от лунната светлина. Мекото осветление ще тушира това, което не харесвате и ще ви помогне да се фокусирате върху онези части на тялото ви, които харесвате.

Упражнявайте движенията си
Странно ли ви се струва да прегръщате възглавницата си само за упражнение? Всъщност това е добра идея – не защото гарантира, че ще усъвършенствате движенията си, а защото ще ви даде повече самоувереност...

галерии