любов и секс

Ерогенните зони на мъжаЕрогенните зони на мъжа

Или как да се представим по-добре в леглото с нов партньор

Ако направим обобщение за всички мъже, то може да се каже, че тяхната ерогенна зона – това е цялото им тяло. Но от друга страна, именно това прави нещата много индивидуални. Това, което подлудява един мъж, може да се окаже абсолютно безразлично за друг. И въпреки че мъжете споделят, че допира на женски ръце им е приятен, къдете и да било по тялото, нека все пак да разгледаме онези места, на които мъжете в частност обичат да усещат ласки.

Много мъже обожават целувките, тъй като ерогенна зона се явява слизестата обвивка на устата и езика. Има и такива, на които им харесват нежни целувчици по... бузите. Малко смешно, но всъщност е логично, тъй като там са разположени много нервни окончания.

Ласките по гърдите и зърната също могат да подлудят някои – независимо дали са с ръце или с език.

Има и такива, които стигат на седмото небе, ако целувате пъпа им...

Разбира се, за всеки мъж главната ерогенна зона се явява половия му член и прилежащите му територии. За това говори факта, че е достатъчно просто да го докоснете, за да усетите ефекта – тук въобще не става въпрос за орална любов.... А тя... Вероятно и по това си приличат всички мъже - никога не биха я отказали.
Много мъже не се задоволяват само с оралните ласки – на тях им се нравят изключително и аналните ласки с език.
За други, прилежащите територии към члена включват и "бузките" на дупето и вътрешната страна на бедрата.

Има и такива, които можем да наречем “консерватори”, в сравнение с гореописания модел. На тях им харесват ласките по гърба, целувките по шията или ушите.

В заключение, ако се абстрахираме от главната ерогенна зона на всички мъже – половият член, то останалото, което...
  • 1
  • 2

галерии