любов и секс

10-те най-добри места за първа среща10-те най-добри места за първа среща

... облекчите евентуално възникнало напрежение е да насочите вниманието си към нещо забавно.

И така: кои са 10-те най-подходящи места за първа среща...

1. Паркът: Можете да вземете фризби, да си направите пикник или просто да се разходите. Потърсете място с хубава гледка и я споделете с другия.

2. Зоологическата градина: Да, факт! Това е супер място за шеги, закачки и забавление и на възрастните - животните сякаш ще водят срещата и да дават толкова разнообразни теми за разговор. Тя е и чудесно място, на което може да се разговаря за какво ли не.

3. Вечеря със забавна програма: Вместо да се налага да мислите постоянно какво да кажете по време на вечерята, ще се забавлявате и все пак ще има достатъчно време за разговор по време на паузите. Всъщност всичко странично, което “навлиза” в създаващите се отношения, дава много теми за разговор и срещата минава по-гладко и неусетно.

4. Отдайте се на готварски експерименти: Това е и забавен и секси начин да вечеряте заедно и да се опознаете. Позната сцена от доста филми и едва ли е случайно...

5. Концерт: Нека музиката освежи срещата. Концертите са чудесно място да се държите свободно, да потанцувате, да пеете и да си прекарате чудесно време заедно, особено ако се харесвате, но никой не е от типа, който обича да води разговора.

6. Танци: Сложете си обувките за салса и се приближете до партньора си – няма да се налага някой да прави неловката иначе първа крачка. Танцуването е според мнозина най-романтичното нещо за първа (а и не само) среща. Бавните мелодии дават възможност за повече близост, а бързите помагат на човек да се отпусне и забавлява.

7. Музеите: Е, сигурно не...

галерии