любов и секс

10-те най-добри места за първа среща10-те най-добри места за първа среща

Колкото и да е притеснително, докато се престрашиш да поканиш някого на среща, намирането на подходящото място за планираната среща може да накара и най-здравия стомах да се свие. Колко пари трябва да похарча? Какви неща биха му/й се харесали? Какво да се облека? По кое време да е срещата? Мястото трябва ли да е луксозно или просто неофициално? Планирането на среща може да се окаже особено стресиращо, най-вече когато много искате да направите добро впечатление.

За щастие истината е друга, вероятно за мнозина по-проста: ключът към успешната среща не е в отговорите на тези въпроси, а в създаването на подходящите възможности да ги разкриете. Успешната среща е тази, на която и двамата успявате да се опознаете по-добре без да отдавате голямо значение на стресиращия факт, че сте там именно за това - за да се опознаете. Една тричасова среща, от която два часа и половина минават в гледането на филм не е добро начало. Разбира се, не е добър вариант и да отидете на ресторант и да се гледате без да има какво да си кажете.

Добра идея е да започнете в някое кафе, като винаги имате резервен план в случай, че не потръгва по начина, който желаете. Кажете на приятел, че отивате на среща и го помолете да ви се обади по някое време. Така, ако поискате да си тръгнете от срещата, телефонното обаждане ще е начин за измъкване. Ако пък се харесате, е време да продължите нататък. Може да започнете веднага след кафето или пък да си определите нов час по-късно същата вечер.

Перфектната среща обикновено е тази, в която и двете страни не се притесняват да покажат, че не са съвършени (и не се стремят да бъдат!), а просто да се забавляват. Най-добрият начин да...

галерии