музика

Посмъртният албум на Майкъл Джексън излиза на 21-и ноемвриПосмъртният албум на Майкъл Джексън излиза на 21-и ноември

Краля на попа ще бъде овековечен с албума Immortal

На 21-и ноември на музикалния пазар ще излезе посмъртният албум на Майкъл Джексън - "Immortal". В него ще са включени както преработени версии на някои от песните на Краля на попа, така и новооткрит след смъртта му материал, предаде Ройтерс.

Тавата ще включва алтернативна версия на хита "ABC" на "Джексън 5", потпури от оглавявалите чартовете сингли на Краля на попа, миксове и хор, записан за песента "They Don't Care About Us" на Майкъл Джексън.

"Immortal" е саундтракът към новия спектакъл "The Immortal World Tour" на "Сирк дю Солей" за живота и музиката на Краля на попа. Премиерата на шоуто се състоя в неделя преди началото на 10-месечно турне в Северна Америка.

След смъртта на Майкъл Джексън на 25 юни 2009 г. бе открито цяло "състояние" от музикален материал. С преработката на оригиналните записи на певеца се е заел дизайнерът Кевин Антюнс. Той се надява с новия албум да предаде музикалния завет на Краля на попа.

Тавата "Immortal" излиза на пазара след пуснатия в продажба през 2010 г. албум "Michael", който включва неиздадени песни на изпълнителя. Албумът "Immortal" ще се предлага като единичен диск с 15 песни или като двоен диск с 22 парчета.
Източник: club.bg

галерии