музика

Пилотният сингъл от предстоящия албум на Red Hot Chili Peppers вече е фактПилотният сингъл от предстоящия албум на Red Hot Chili Peppers вече е факт

Джош Клингхофър е новият китарист на групата

Джош Клингхофър, който често придружава като китарист Red Hot Chili Peppers по турнетата им, официално заема мястото на Джон Фрусианте. Излезе пилотният сингъл от предстоящия албум на групата и в него джош изпъква с китарните си рифове на фона на баса на Flea и закачливия ритъм от глуха камбанка.

"The Adventure of Rain Dance Maggie" е парче с ритмично и свежо фънк звучене, като леко напомня за песента "Dani California" от изключително успешния албум "Stadium Arcadium" (2006), който е продал над 2,3 милиона копия в цял свят.

По думите на продуцента Rick Rubin, присъединяването на Klinghoffer е променило динамиката на групата в новия запис. „Той звучи като тези Red Hot Chili Peppers, които не сте чували досега", добавя Rubin. Все още не е ясно кога ще излезе клипа към сингъла "The Adventure of Rain Dance Maggie", но Billboard съобщава, че това, което се знае към момента е името на режисьора му - Kreayshawn, рапърката станала известна с видеото си към песента "Gucci, Gucci".

Албумът "I'm With You" на Red Hot Chili Peppers ще бъде на българския музикален пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.
Източник: Lifestyle.bg

галерии