музика

Korn с нов албум през декемвриKorn с нов албум през декември

The Path of Totality не прилича на никой от предишните записи на групата

Korn официално съобщиха, че новият им студиен албум "The Path of Totality" ще излезе в продажба на 6-и декември. Групата е решила да изненада феновете си с напълно ново звучене - този запис не може да бъде сравнен с нито един от другите албуми на Korn, а може би и с никой друг албум на който и да е изпълнител.

"The Path of Totality" е експериментален запис, с който Korn сменят подхода и изследват нови територии. Това надали би изненадало верните фенове на групата, тъй като Korn избухнаха на музикалната сцена през 90-те и се доказаха като банда, която от тогава нататък променя правилата на хард рока.

За този албум Korn са работили с някои от водещите продуценти в дъбстеп и електронната музика в света като Skrillex, Excision, Datsik, Noisia, Kill the Noise и 12th Planet. Резултатът от това е нещо съвършено ново, но изцяло и напълно в стила на Korn. Именно Korn е бандата, която може да преоткрие себе си две десетилетия след началото на кариерата си.

"Заглавието "The Path of Totality" се отнася за факта, че трябва да бъдете на абсолютно точното място в абсолютно точното време, за да може да видите слънцето в пълно затъмнение", казва фронтменът на Korn - Jonathan Davis. "Така се получи с този албум. Мисля, че продуцентите ще се съгласят. Не съм убеден, че такова нещо някога може да се случи отново".

Скорошното сътрудничество между Korn и най-горещия дъбстеп продуцент - Skrillex - за парчето "Get Up!", което беше възхвалено от критиката, представляваше изненадващия рок хит на лятото, като мълвата за него тръгна през април тази година от денс палатката на фестивала Coachella. Тогава Jonathan и Munky се присъединиха към Skrillex на сцената за шоу, на което песента беше изпълнена непредвидено.

Именно това представяне на "Get Up!" разбуни духовете. В...
  • 1
  • 2

галерии