мода и красота

Нестандартните цветове през лятотоНестандартните цветове през лятото

Горчицата не е само нещо за ядене

Нестандартен е безспорно. И е почти невъзможен да се съчетае с голямата част от гардероба, но точно това е част от чара му. Защото в черно, бяло, ярък цвят или беж всеки може, но виртуози знаят как се постига съвършенство с най-трудните за комбиниране шантави цветове. Точно затова в поредица от материали, в продължение на няколко седмици, ще ти даваме идеи как да носиш точно такива много сложни цветове, защото мисията не е невъзможна, ако знаеш как!

Започваме с "пикантната" горчица - много горещ летен цвят, който крие огромни рискове от несполочлив аутфит.

Горчицата е пример за наистина труден цвят. Няма да ти кажем, че съчетаването му е лесна работа – тук наистина трябва да гледаш внимателно, да помислиш и да планираш аутфита си поне от предишната вечер.

Първото нещо, с което трябва да съчетаеш „горчицата”, е тонът на кожата ти. Този цвят седи добре или на вече напълно загоряла кожа с наситен бронзов цвят, или на много светъл, блед и почти бял тен. Ефектът е добър и ако си руса и кожата ти е със златист оттенък. Възхитени сме също от начина, по който цветът седи върху чернокожи модели – резултатът е енергия, лятно настроение и сексапил.

За всичко между черния и белия тен обаче аутфит изцяло в горчица не е идеалният вариант.

Ако си чернокоса и обикновено си бледа през зимата, но потъмняваш с няколко тона през лятото, внимавай. Ако още не си била на плаж, най-вероятно тенът ти е неравен – по-тъмен по ръцете, отколкото по краката, по-загоряла си по лицето, отколкото по шията...

Рокля в цвят горчица ще подчертае тези разлики и резултатът няма да е оптимален. Най-добре изчакай да минат слънчевите бани през отпуската и тогава облечи...
  • 1
  • 2

галерии