мода и красота

Това лято: високи обувки и дълги роклиТова лято: високи обувки и дълги рокли

Това лято модният закон повелява обувките да бъдат високи, а роклите да стигат до земята. Тази тенденция е добре дошла за всички, които не са успели да изгладят досадните тлъстинки по бедрата и ханша си. Ако спазвате модната тенденция на пролет–лято 2010 ще си добавите няколко сантиметра във височината и ще скриете леките дефекти.

Не ви казваме да се откажете съвсем от късите рокли и поли, но по-добре ги скрийте навътре по шкафовете за някое друго лято. Тази година модните тенденции забраняват голите крака. Акцентът е върху оголените рамене и деколте.

Изберете си такова деколте, което ще ви отива най-много. Имате малък бюст? Сложете рокля без презрамки. Ако има и ластик отпред, още по-добре. Това ще ви придаде повече обем, а през горещите летни дни можете да носите дрехата дори без сутиен.

Роклите с една презрамка са другият хит. Те стоят закачливо и в същото време асиметрията изглежда много привлекателно. Такава дреха може да носите, както през деня в града, така и вечер в някое заведение.

Що се отнася до платовете на роклите, изборът е голям. Мотото на това лято е: "Колкото по-цветно, толкова по-добре!", така че смело експериментирайте. Носете светли, искрящи или бонбонени цветове. Всичко е модерно от небесно синьо, през цикламено и теменужено, до крещящо оранжево и жълто.

Щампите ще допълнят прекрасно тази цветна картинка. Флоралните мотиви са много модерни този сезон, както и всякакви асиметрични шарки и фигури.

Чудите се каква точно форма на роклята да изберете? Ако сте слаба, можете да си позволите дълга рокля с волани. Такива ще са много актуални през това лято, пък и ще ви стоят добре. За по-закръглените...
  • 1
  • 2

галерии